HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogpótlás árak

  Az emberek nagyrésze vágyik a tökéletes, hibátlan fogsorra. A legtöbbek azonban nem annyira szerencsések, hogy teljes életükben hiánytalan legyen velük született fogaik. Miután foghúzásra kerül sor, sokan elgondolkodnak a fogpótláson, azonban a legtöbbekben kétséget ébreszt a kérdés, hogy vajon mennyire megfizethetők ezek a kezelések. Az alábbiakban segítünk összefoglalni, hogy milyen lehetőségek vannak a fogpótlásra, illetve beszámolunk a fogpótlás árakról a Pure Dental budapesti rendelőjében.

  Fogpótlás árak

  Fogpótlás árak – fogászati implantátumok

  Egyetlen, vagy többszörös foghiány esetén elsősorban a fogászati implantátumokat ajánljuk fogpótlásra. Ennek oka, hogy a hagyományos fogpótlás esetén a fogak előkészítése szükséges, melynek következtében az egészséges foganyagból is vész el. Ennek kiküszöbölése okán foglalunk állást inkább a fogbeültetés mellett, melynek során az állcsontba helyezünk implantátumot, melyet műgyökérként használhatunk, s ezt felhasználva építhetjük rá a hiányzó fog koronáját.

  A PureDental páciensei rendelőnkben kétféle implantátum közül választhatnak.
   
  Egyik a Neodent implantátum, mely egyike a világ legjobb implantátum márkáinak. A Neo egy korszerű, univerzális implantátum, mely könnyen beültethető minden csonttípusba úgy, hogy mindeközben óvja a csontszövetet a túlterheléstől, mely mellé élettartam garancia is jár. 

  A másik opció fogászati implantátumok esetén a Straumann prémium minőségű svájci terméke, a Bone Level Tapered. Ezen implantátumok különlegessége, hogy egyedülálló módon alkalmazhatók limitált csontállománnyal rendelkező pácienseknél is. Elsősorban foghúzás utáni azonnali implantációhoz ajánlott, a legjobb eredmény elérése érdekében, és szintén élettartam garancia is jár mellé.

  Aktuális fogászati árlistánkról részletesen itt tájékozódhat!

  Fogpótlás árak – Implantátum felszabadítása, ínyformázócsavar behelyezése

  Az implantátum a beültetését követően 3-6 hónapig az íny alatt gyógyul. Ezt követően első lépésként felszabadítjuk az implantátumot egy apró, fájdalommentes beavatkozással. Ekkor az implantátumba egy úgynevezett ínyformázócsavart helyezünk az esztétikus megjelenés érdekében. Ennek a fogpótlási beavatkozásnak a költsége aktuális fogászati árlistánkon megtalálható. Az ínyformázási folyamat időtartama két hét, ezt követően kezdődhetnek meg a koronakészítési eljárások.

   

  Fogpótlás árak – Korona, implantátum fej

  A korona, illetve az implantátumfej a fogpótlás befejező mozzanata, az implantátum leginkább szem előtt lévő része. A Pure Dental-nál választhat implantátumára fémkerámia, vagy cirkónium anyagú koronát. Ebben az esetben a fogpótlás árak az alábbiak lesznek: 

  Aktuális fogászati árlistánkról részletesen itt tájékozódhat!

  Fogpótlás árak – Arcüregemelés

  Hátsó fogak hiánya esetén, ha páciensünk már régebb óta küzd foghiánnyal és az idő előrehaladtával csontfelszívódás történt, vagy arcüregének anatómiai formája nem megfelelő, akkor arcüreg emeléssel tudunk csontmagasságot nyerni. Ha nagyobb mennyiségű csontnyereségre van szükségünk, akkor a nyitott arcüregemelés nyújt megoldást, míg maximum 7-8 milliméternyi szükséges csontnyereség esetén dönthetünk a belső arcüregemelés mellett.  A belső emelés szintén a fogpótlás árak kiegészítő költsége lehet, valamint a külső emelés is. Ehhez hozzátartozik továbbá a csontpótlási műtét díja.

   

  Fogpótlás árak – Teljes fogsor pótlása

  Rendelőnkben azoknak is lehetősége van fogpótlásra, akik nem csak részleges, hanem teljes foghiánnyal küzdenek. Erre nyújtanak megoldást a kivehető fogsorok, melynek szimpla verziója és fémlemezes verziója is megtalálható fogászatunkon. Kitűnő alternatívaként szolgál továbbá a stéges fogsor, mely implantátumokra helyezhető fel, és a lehető legstabilabb alternatíva a teljes fogsor pótlására napjainkban. 

  A fogpótlás árak esetén azonban nagyon fontos tudnia, hogy rendelőnkben személyre szabott kezelési tervet állítunk fel pácienseink számára, amelyben előre meghatározzuk az Ön egyedi árajánlatát is. Ha Ön is szeretné tudni pontosan mennyi lenne a fogpótlás ára, akkor keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot most a lenti űrlap segítségével: 

   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészet árak

  Szájsebészet árak

  Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak Budapesten? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy melyik szájsebészeti eljárás mennyibe kerül, hogyan kell kalkulálni, és milyen egyéb információkat érdemes...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés