HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Fogpótlás árak Budapest

  Megfizethető fogpótlás árak Budapesten

  A fogak nagy kincsek – de sokszor csak akkor tudjuk értékelni ezt, amikor már nincsenek velünk. Sajnos a fogak elvesztésének vezető okai között a genetika is szerepel, így nem mindig tudunk ellene tenni, hogy egy bizonyos kor felett hiánytalanul, épségben megőrizzük fogainkat. Pedig makulátlan fogsorra, szép mosolyara, jó rágási funkciókra, tiszta beszédre mindenki vágyik. Szerencsénkre azonban a fogászati technikák is egyre fejlődnek, így manapság már nagyon hatékony, természetes hatással járó fogpótló technikák vannak. Már csak az a kérdés, hogy mennyi az annyi. Bár le kell szögezni, hogy a fővárosban számos fogászati kezelésnek magasabb az ára, mint vidéki környezetben – más szolgáltatásokhoz hasonlóan-, mégis lehet megfizethető fogpótlás árakat találni budapesti fogászatokon is. Alábbi cikkünkben a fogpótlás árak Budapesti alakulását, kalkulálásának módját mutatjuk be.

  Ha érdekli, hogy mennyibe kerülnek a fogpótlás árak kifejezetten az Ön esetében? Jelentkezzen be fogászati konzultációra, és fogpótlási specialistáink egyénre szabott kezelési tervet, valamint pontos árkalkulációt készítenek Önnek. 


  ELÉRHETŐSÉGEINK

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten?

  Hogy mennyibe kerülnek pontosan a fogpótlás árak Budapesten, az nagyon sok tényező függvénye. Nemcsak az adott fogászat egyedi árazásától függ, hanem a hiányzó fogak számától, az íny állapotától, a többi fog esetleges problémáitól, és a választott fogpótlási technikától, alkalmazott anyagoktól is. A fogpótlás árak Budapesten nagyon változóak, vannak olyan fogászatok, amik kiugróan magas, és olyanok is, akik kiugróan alacsony árakkal dolgoznak. A magas árak sok esetben a minőségi anyagok, modern technika miatt alakulnak ki – ezt érdemes figyelembe venni, valamint azt is, hogy az alacsony árak mögött sokszor rejtett költségek bújnak meg. 

  Mit tartalmaznak a fogpótlás árak?

  A Pure Dental Fogászaton minden páciens részére készítünk egy kezelési tervet – az alapos diagnosztika után -, ami több lehetséges megoldási javaslatot, és árajánlatot is tartalmaz. A kezelési tervel együtt átadott árkalkuláció minden a kezelés közben felmerülő költséget tartalmazni fog. Addig is tájékozódásképpen olvassa el aktuális árlistánkat, amin a fogpótlás árak is megtalálhatóak. természeten az sem mindegy, hogy pontosan melyik kezelést alkalmazzuk a hiányos fogak pótlására, és az sem, hogy milyen anyagokat használunk fel. Manapság már nagyon esztétikus, a fogakhoz passzoló színű, összetételű, és strapabíró anyagok vannak, amikre garancia is jár. 

  Mennyibe kerülnek a különböző fogpótlás árak Budapesten?

  Azonban az elmondható, hogy a fogpótlás árak Budapesten leginkább az alkalmazott technikától függnek. Az alábbi kezelések alkalmazhatóak hiányos fogak pótlásához:

  Hogy melyik fogpótlást érdemes választani, az attól is függ, hogy hány foga hiányos, milyen állapotban van a többi fog. Oldalunkon részletesen olvashat a különböző fogpótlás típusairól is, de rendelőnkbe ellátogatva fogászati specialistáink is örömmel segítenek Önnek a választásban, valamint kérdései megválaszolásában.
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Fogsorok

  Fogsorok

  Fogsorok, fogpótlási lehetőségek a PureDentalnál: Teljes kivehető fogsor, részleges kivehető fogpótlás, Stéges fogsor implantátumokhoz. Ismerje meg lehetőségeinket és fogpótlási technikáinkat, azok...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés