HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogfehérítés Budapest

  Szakértői fogfehérítés Budapesten? Könnyen megközelíthető helyen várják szakértő fogászati specialistáink, hogy fehérebbé varázsolják fogaikat, és csodaszéppé tegyék a mosolyát! Ha fehérebb fogakat szeretne, nem érdemes interneten olvasott technikákkal kísérletezni, hiszen ezek veszélyesek lehetnek, többet ártanak, mint használnak. A szakértői fogfehérítés Budapesten nemcsak fájdalommentes, és szakszerű, hanem garantáltan biztonságos is a PureDental Fogászaton. 

  Fogfehérítés Budapest

  Fogfehérítés Buda központi helyén

  A PureDental Fogászat rendelője Budapest egy könnyen megközelíthető helyén található, a Budai oldalon. Pontos címünk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő, a Margit-sziget Budai oldalán kell keresni a fogászatunkat, a 4-6-os villamossal nagyon könnyen és gyorsan elérhető. A fogfehérítés Budapesten a PureDental Fogászaton szakszerűen zajlik, nemzetközileg elismert, kockázatmentes módszerekkel, magas minőségű eszközökkel, és anyagokkal, valamint természetesen teljesen fájdalommentesen (mint a többi általunk végzett fogászati beavatkozás is)! A fogfehérítés elvégzéséhez előzetes bejelentkezésre van szükség! Online nagyon egyszerűen bejelentkezhet fogászatunkra! 

  Fogfehérítés Budapest központjában, gyorsan és szakszerűen? Amennyiben szeretné, ha fogai fájdalom és kockázatok nélkül árnyalatokkal fehérebbek legyenek, jelentkezzenek be IDE kattintva!

  Hogyan zajlik a fogfehérítés Budapesten, rendelőnkben?

  A fogak sok tényező miatt elszíneződhetnek. A nem megfelelő szájhigiénia mellett bizonyos ételek, és italok fogyasztása (kávé, fekete tea), és a dohányzás is hozzájárulhat a fogak elszíneződéséhez. Amennyiben szeretné, hogy fogai valósággal csillogjanak, árnyalatokkal világosabbak legyenek, a fogfehérítés Budapesten, a PureDental Fogászaton segíteni fog ebben. A rendelői fogfehérítés jóval hatékonyabb, mint az otthoni technikák. Hogyan kell elképzelni a folyamatot, hogyan zajlik a fogfehérítés budapesti fogászatunkban? Mutatjuk!

  Fogfehérítés Budán: ez a fogfehérítés pontos menete rendelőnkben

  A fogfehérítés budai rendelőnkben egy alapos dentálhigiéniai kezeléssel kezdődik, melynek során többek között eltávolításra kerül a fogak felületéről a felhalmozódott lepedék, és fogkő. A következő lépés a fogak polírozása, amire azért van szükség, hogy a fehérítésre használt anyag hatékonyabban tudjon a fogakon megtapadni. A fogfehérítés záró lépése a speciális fogfehérítő gél felkenése, amit szakértő specialistáink alaposan eldolgoznak, hogy minden felületet érjen, és valóban hatékony legyen a fogfehérítés budai rendelőnkben. Az általunk használt anyagok mind nagyon biztonságosak, miközben hatékonyak: több árnyalattal is fehérebbek lesznek tőle a fogak. A fogfehérítés Budapesten összesen 1,5-2 órát vesz igénybe

  Fogfehérítés Budapesten lehetséges otthoni módszerekkel?

  Amennyiben otthoni módszerek mellett dönt, legyen nagyon óvatos, és csak olyan anyagokat vigyen fel fogaira, amik garantáltan nem roncsolják azokat. Minden esetben járjon utána, hogy bevizsgált anyagokat, módszereket választott-e, amik bizonyítottan nem károsítják a fogzománcot, ebben a cikkben már írtunk róla, hogy egyes fogfehérítési technikák milyen káros hatásúak

  Fogfehérítés Budapesten szakszerűen, otthoni módszerekkel

  A PureDental Fogászat szakszerű fogfehérítő kezeléseket végez a budai rendelőjében, de ha Ön az otthoni módszereket választja, akkor válassza az általunk kínáltat! Hiszen ez több kutatással, tesztekkel bizonyított, hogy teljesen ártalmatlan a fogakra nézve, és ezzel egy időben hatékony is. Ezt a módszert leginkább a rendelői fogfehérítést követően, az eredmény megőrzése érdekében szoktuk javasolni pácienseinknek, miután felhívjuk a figyelmet a fogfehérítést megelőző dentálhigiéniai kezelés fontosságára.

  Mennyibe kerül a fogfehérítés budai rendelőnkben?

  Bizonyára Önt is érdekli, hogy mennyibe kerül az, ha 2-3 árnyalattal fehérebb, ragyogóbb fogakat varázsolunk Önnek. A fogfehérítés árakat nem titkoljuk, részletes és aktuáls árlistánk IDE kattintva megtalálható! A dentálhigiéniai kezelések között megtalálja, hogy a fogfehérítés Budapesten a PureDental Fogászaton.
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Dentálhigiénia

  Dentálhigiénia

  Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés