HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogbeültetés menete a PureDental Fogászaton

  Hogyan zajlik egy fog beültetése, mi a fogbeültetés menete, mire kell számítani a kezelés során? Professzionális kezeléseinkkel kapcsolatban részletes tájékoztatást kaphat alábbi cikkünk segítségével, de bővebb tájékoztatásért szakértő kollégáinkhoz is fordulhat! 

  Fogbeültetés menete a PureDental Fogászaton

  Fogbeültetés menete: megoldás hiányos fogak pótlására

  A fogbeültetés menete úgy épül fel, hogy a legjobb, leghatékonyabb megoldást jelenthesse a hiányos fogak pótlására. Amennyiben Önnek is hiányos a fogazata, egy vagy esetleg több foga is hiányzik, bármilyen okból is, igénybe veheti fogászatunk professzionális kezelését, ami megoldja fogazatának esztétikai, valamint funkcionális problémáit is egyaránt.  A fogbeültetés menete során olyan fejlett technikákat, korszerű eszközöket alkalmazunk, amik segítségével hatékonyan vissza lehet állítani a fogsor teljességét, épségét. 
   

  Hogyan zajlik a fogbeültetés menete?

  A teljes fogbeültetés menete komplex folyamat, ami fogainak, állkapcsának állapota szerint többféleképpen is végbe mehet. Éppen ezért a fogbeültetés menete a PureDental fogászaton minden esetben egy alapos vizsgálattal kezdődik. Modern fogászati diagnosztikai eszközeink segítségével nagyon hatékonyan, és pontosan tudunk képet alkotni fogai, fogazata állapotáról, az esetlegesen nem diagnosztizált problémákat is ki tudjuk szűrni, illetve fel tudjuk mérni a fogak állapotát. 

  Kezelési tervet kap a fogbeültetés menetének részleteiről

  Az egész fogazat feltérképezése után tudjuk csak megmondani önnek, hogy hogyan zajlik pontosan a fogbeültetés esete az Ön számára. Ezt dokumentáljuk is egy részletes kezelési terv formájában. A fogbeültetés menet függ attól, hogy önnek hány hiányos foga van, azok hogyan helyezkednek el egymáshoz képest, milyen állapotban vannak az ép fogak, illetve, hogy van-e szükség csontpótlásra.

  Ingyenes konzultáció, és kezelési terv a fogbeültetés előtt

  Teljesen természetes, hogy tudni szeretné, hogy pontosan hogyan zajlik a fogbeültetés menete, mire kell számítani a kezelés során. Éppen ezért a PureDental fogászaton ingyenes konzultációt biztosítunk minden páciensünk számára. A személyes találkozó során minden kérdésére választ kaphat. A kezelési terv elkészítése semmilyen kötelezettséggel nem jár!

  A fogbeültetés menete pontokba szedve

  Bár minden eljárás előtt egyedi kezelési tervek készítünk, pontokba szedve felsoroljuk a fogbeültetés menetének általános lépéseit.

  1. Diagnosztika
  2. Csontpótlás, amennyiben szükséges
  3. Implantátum behelyezése sebészeti módszerekkel az állkapocsba
  4. Implantátum fej behelyezése
  5. Korona felhelyezése 

  A fogbeültetés teljes menete mennyi idő?

  A fogbeültetés menete összetett folyamat, ugyanis előfordulhat, hogy szükség van csontpótlásra is a kezelés elvégzése előtt. Amennyiben csontpótlásra is szükség van, akkor a fogbeültetés menete több hónapot is igénybe vehet. Ezzel kapcsolatban részletes információt a konzultáción kaphat! A fogimplantátum beültetésének gyógyulási ideje is 3-6 hónapot vesz igénybe, csak ezután kerülhet rá a felépítmény, a fog pótlása.


  Jelentkezzen be ingyenes fogászati konzultációra, és tudjon meg mindent a fogbeültetés menetével kapcsolatban! Online időpontfoglalás ITT!

  Mennyire fájdalmas a fogbeültetés menete?

  A fogbeültetés teljes mente egy komplex folyamat, azonban innovatív módszereink segítségével a fájdalom visszaszorítható. Valamennyi eljárásunkhoz hatékony érzéstelenítőt használun, így a fog beültetése közben nem fog fájdalmat érezni. A beavatkozás után azonban érezhet némi fájdalmat, miután az érzéstelenítő hatása elmúlik, ezt vény nélkül kapható fájdalomcsillapító szerekkel lehet orvosolni.
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogpótlás árak Budapest

  Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés