HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogbeültetés Budapesten

  Fogbeültetés Budapesten PureDental Fogászaton is elérhető, ahol a hiányos fogakat a legmodernebb módszerekkel, fájdalommentesen pótoljuk. A végeredmény nagyon esztétikus lesz, szinte észrevehetetlen lesz majd, hogy nem eredeti a fogbeültetéssel pótolt fog.

  Fogbeültetés Budapesten

  Fogbeültetés Budapesten- a legjobb megoldás hiányos fogak ellen

  A fogbeültetés Budapesten orvosolja a hiányos fogazatot. Foghiány sajnos nagyon sok okból felléphet, baleset, betegség következménye is lehet, de az is lehet, hogy a nem megfelelő szájhigiénia, a nem kellő ápolás miatt kerül elveszítésre, kihúzásra a fog, és sajnos baleset következtében is felléphet foghiány. A fogbeültetés Budapesten azonban egyre fejlettebb módszerekkel zajlik, aminek köszönhetően egyre hatékonyabban, szebben, egyszerűbben lehet pótolni a hiányos fogakat. A fogbeültetés Budapesten a PureDental Fogászaton olyan modern eszközökkel, és anyagokkal történik, hogy a végén senki sem mondja meg róla, hogy nem eredeti.

  Fogbeültetés Budapesten- mert a foghiánynak számos negatív hatása van

  A fogbeültetés Budapesten tehát egy nagyon hatékony eljárás a hiányos fogak pótlására, amit leggyakrabban esztétikai okokra hivatkozva szoktak kérni pácienseink. Valóban nem szép, ha valakinek hiányos a fogsora, illetve aki ezzel a problémával küzd, az valószínűleg beszéd közben is észrevett nehézségeket, valamint gyakran arról is beszámolnak a hozzánk érkezők, hogy bizonyos dolgokat erre hivatkozva nem fogyasztanak, vagy ezért nem járnak nyilvános helyekre, például étteremben enni. Azonban azt sokan nem tudják, hogy a fogbeültetés Budapesten nemcsak esztétikai célból hasznos, hanem segít egyéb negatív következményeket is elkerülni. Egy hiány fog negatív hatással van a többire is, azok is sérülhetnek, ugyanis elkezdenek az üres hely felé dőlni, hogy betöltsék az űrt, ez a gyökerek kilazulásához vezethet. Emiatt az egész állkapocs elkezdhet sorvadni. A fogbeültetés Budapesten megelőzi ezeket a problémákat.

  Hogyan zajlik a fogbeültetés Budapesten?

  Teljesen természetes, hogy Önt is érdekli, hogy pontosan hogyan zajlik a fogbeültetés Budapesten, és szeretné tudni, hogy mire kell számítani, mielőtt fogorvosi székbe ül. Pontosan ezért biztosítunk minden páciensünk számára egy ingyenes konzultációt a kezelési folyamat megkezdése előtt, ahol többek között erre a kérdésre is részletes választ adunk, és megválaszoljuk minden más egyéb kérdését. A fogbeültetés előtt egy alapos vizsgálatot is végzünk, elemezzük a szájüreg állapotát, megvizsgáljuk a problémás területet, és feltérképezzük, hogy milyen más esetleges fogászati problémák merülnek fel. Csak ezt követően indul el a fogbeültetés folyamata. A kezelés előtt részletes kezelési tervet, és árajánlatot készítünk Önnek. A folyamat attól függően zajlik, hogy milyen állapotban vannak a fogak, mennyi fog hiányzik, szükség van-e csontpótlásra. 

  Fájdalommentes és biztonságos fogbeültetés Budapesten

  A fogbeültetés Budapesten a PureDental Fogászaton fájdalommentesen zajlik, a legmodernebb helyi érzéstelenítő segítségével, Ön észre sem fogja venni, hogy bármi történik a szájüregében. A fogbeültetés Budapesten bár egy hosszabb folyam, a kezelés teljes ideje alatt biztosítjuk arról, hogy a legjobb kezekben lesz. Magas minőségű implantátum anyagokat használunk, amik nemcsak biztonságosak, hanem időtállóak is. A fogbeültetés Budapesten nemcsak nagyon esztétikus lesz, hanem hosszantartó is. 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogpótlás árak Budapest

  Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés