Fogászati klinika Budapesten

Fogorvoshoz a legtöbb ember nem szeret járni, pedig a fogászati problémák esetében kivétel nélkül elmondható, hogy a halogatással csak elnagyobbodik a probléma, és vele együtt a fájdalom. Érdemes ezt megelőzni, és rendszeres kontrollra járni. A PureDental egy fogászati klinika Budapest központjában, ahol a barátságos légkör mellé profi ellátás párosul. 

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapest – miért nem jó halogatni a látogatást?

Az első tünetek észlelésekor a legtöbb ember úgy van vele, hogy hátha elmúlik, ameddig nem fordul komolyabbra a gond, addig inkább nem keres fel egy szakembert. Azonban a halogatásnak ára van; az idő előrehaladtával a probléma nem, hogy megszűnni nem fog, de egyre növekszik, átalakul, átterjed a környező fogakra, mindezt egyre jelentősebb fájdalom kíséretében. Tehát nem érdemes halogatni, ha fogászati beavatkozás szükséges, várja Önt a PureDental fogászati klinika Budapest központi környékén!

 

Fogászati klinika Budapest szívében: Ismerje meg a PureDentalt

A PureDental fogászati klinika Budapest szívében található, ahol a pácienseket barátságos, kedves légkör, segítőkész kollégák és a legmodernebb berendezések várják. Számunkra fontos, hogy ne csak a problémát szüntessük meg, hanem egy jó, kölcsönös bizalmon alapulókapcsolatot építsünk ki betegeinkkel. Éppen emiatt fogászati konzultációnk alkalmával felmérjük pácienseink igényeit, fogászati diagnosztikát végzünk el, majd ezután állítjuk fel fogászati kezelési tervünket, melyben több lehetőséget is meghatározunk, így végső soron a döntés pácienseink kezében van. Kollégáink természetesen minden esetben segítenek Önnek a legjobb módszert és anyagokat kiválasztani, hogy mosolya esztétikus és egészséges lehessen hosszú távon is!

 

Professzionális fogászati klinika Budapest egyik központi részén

Hogy pácienseink mindig a legjobb ellátásban részesüljenek, ez a fogászati klinika Budapest központjában kizárólag a legjobb minőségű anyagokat és legkorszerűbb technológiákat használja. A professzionális ellátáshoz továbbá hozzájárul, hogy minden orvosunk magasan képzett, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik.

 

Betegközpontú fogászati klinika Budapest belvárosában 

Ahogyan fentebb is olvasható, nekünk, a PureDental munkatársainak nem csak a gyógyítás fontos, hanem a betegek is. Bármilyen kezelésről legyen is szó, minden esetben közösen készítünk kezelési tervet, melyben több lehetőséget is mutatunk, ezek közül választhatja ki páciensünk a számára legmegfelelőbbet. A beavatkozások során garantált a fájdalommentesség, függetlenül attól, hogy milyen léptékű kezelésről van szó. Továbbá ez a fogászati klinika Budapest belvárosában nem csak a kezelések ideje alatt, hanem a gyógyulás során is figyelemmel kíséri pácienseit.

 

Úgy érzi, Önnek is szüksége lenne fogászati ellátásra? Ne várja meg, amíg súlyosbodnak a tünetek, Önt is várja a PureDental fogászati klinika Budapest centrumában!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Fogfájás ellen

Fogfájás ellen

A fogfájás az egyik legrosszabb dolog, amit el tudunk képzelni – legalábbis az aktuális pillanatban biztosan. Általában hirtelen és váratlanul jön, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy mit is...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.