HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Csontpótlás Budapest

  Foghiány következtében gyakran alakul ki csonthiány az állkapocsban, főleg akkor, ha huzamosabb ideig nincsen pótolva a hiányos fog. Ilyen esetekben az implantátum beültetése, azaz a fog pótlása nem lehetséges csontpótlás nélkül, ugyanis nincsen neki megfelelő stabil talaj. Professzionális csontpótlás Budapesten a PureDental Fogászaton fájdalommentesen érhető el! 

  Csontpótlás Budapest

  Csontpótlás Budapesten: Miért van rá szükség?

  A csontpótlás Budapesten egy olyan eljárás, amire rendszerint a tartósan fent álló foghiány esetében van szükség. Hiányos fog esetében célszerű azonnal intézkedni, és nem halogatni a fog pótlását, ugyanis az idő múlásával egyre nehezebb lesz a folyamat. Egy hiányos fog nemcsak esztétikai problémákat okozhat, hanem hatással van a többi fogra, az ínyre is. A megüresedett tér hatására a szomszédos fogak dőlni kezdenek, kilazulhatnak, és az egész fogsor állapotában kár keletkezhet. Csontpótlásra pedig azért lehet szükség, mert az állkapocscsont sorvadásnak indulhat, ennek hatására pedig az implantátumok számára nem lesz szükséges fix rögzítés. A csontpótlás Budapesten az implantátumok behelyezése előtt szükséges, annak céljából, hogy stabil alapot képezzünk az implantátum csavaroknak.

  Csontpótlás Budapesten: Minden esetben szükség van rá fogbeültetés előtt?

  A csontpótlás Budapesten nem minden esetben szükséges beavatkozás a fogpótlás előtt, azonban csak a megfelelő diagnosztikai eljárások után tudjuk megmondani, hogy Önnek szüksége van-e erre az eljárásra. Általánosságban az mondható el, hogy minél hamarabb pótolva van a hiányos fog, annál kisebb az esély, hogy az állkapocs csontja sorvadni kezd, és annál kisebb valószínűséggel kell csontpótlást végrehajtani. Hogy pontosan mennyi idő után kezd el sorvadni a csont, arra nincsen általános válaszunk, mert mindenki esetében máshogy zajlik ez a folyamat. Szakfogászati diagnosztikai után tudunk többet mondani, jelentkezzen be IDE kattintva online, egyszerűen! 

  Hogyan történik a csontpótlás Budapesten a PureDental Fogászaton?

  A csontpótlás budapesti fogászatunkon személyre szabottan történik, minden páciensünknek egyedileg tervezzük meg a kezelést. Ehhez CBCT- t (3 dimenziós CT felvételt) kell készítünk, amit szakorvosaink fognak részletesen tanulmányozni. A csontpótlás Budapesten a fogbeültetés nulladik lépése, amikor is előkészítjük a terepet az implantátumnak. Rendelőnkben teljeskörű kezelési tervet készítünk pácienseinknek, ami tartalmazza nemcsak az implantáció, hanem a csontbeültetés teljes folyamatát is. Csontpótlóanyagokkal, felszívódó vagy nem felszívódó membránnal megtámogatva építjük fel a hiányos csontot az implantátum számára.

  Csontpótlás Budapesten- így zajlik a gyakorlatban a beavatkozás

  Csontpótlás Budapesten a PureDental Fogászaton magas minőségű anyagokkal történik, különböző membránokat használunk a csontpótló anyagok fixálására és fedésére. A Bio-Guide felszívódó membrán anyagoknak nemcsak az a nagy előnyük, hogy kedvezően hatnak a gyógyulási folyamatokra, hanem az is, hogy felszívódnak, így nincsen szükség az eltávolításukra. Nagy mennyiségű csontpótlás Budapesten azonban Cytoplast nem felszívódó membránnal történik, ami azt biztosítja, hogy a membrán a teljes folyamat során megmarad, nem szívódik fel, funkcióját betölti, fenntartja a helyet a csont növekedésének. Ezt a membránt a gyógyulási idő után következő implantátum beültetésénél távolítjuk el, tehát nincsen szükség emiatt plusz fogászati beavatkozásra.

  Mennyi ideig tart a csontpótlás Budapesten?

  A csontpótlás Budapesten általánosan 6-8 hónapig tart, ugyanis szüksége van a szervezetnek ennyi időre a csontosodáshoz. Amennyiben az állkapocscsont a foghiány miatt sorvadásnak indult, csak a csontpótlást követően van lehetőség az implantátum beültetésére, azaz a fog pótlására!

  Szakszerű csontpótlás Budapesten minőségi felszívódó, illetve nem felszívódó anyagokkal, de felesleges műtét nélkül? Kérjen időpontot, ha szeretné pótoltatni hiányzó fogát, vagy fogait!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés