HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Csontpótlás árak

  Hiányos fogak, vékony csont? A Pure Dental fogászaton mindenre tudjuk a megoldást! Hatékony eljárásokkal, megfizethető árakkal, esztétikus fogpótlásokkal várjuk a pácienseket!

  Csontpótlás árak

  Csontpótlás és professzionális kezelések megfizethető áron

  A Pure Dental fogászaton professzionális kezelések mellett is igyekszünk megfizethető szinten tartani árainkat. Megfizethető csontpótlás áraink mellett ingyenes általános fogászati konzultációt is biztosítunk. Az általános fogászati konzultáció során többek között tájékoztatást kaphat kezelésekről, azok menetéről, lépéseiről, időtartamáról. Fogászatunkon minden páciens számára személyre szabott, komplex kezelési tervet készítünk, amelyhez árajánlatot is csatolunk. Az ajánlat tartalmaz minden olyan opcionális tételt, ami felmerülhet a kezelés folyamán.

   
  Fogászatunk részletes árlistája elérhető a honlapunkon is, amiben a csontpótlás árak is megtalálhatóak: ÁRAINK! 

  Mikor van szükség a csontpótlásra? 

  Amennyiben már hosszabb ideje foghiánnyal küzd, javasoljuk mielőbb forduljon hozzánk segítségért! Miért? Azért, mert a kialakult foghiány helyén  az eredetileg a fogakat tartó csont elveszti funkcióját és lassan sorvadni kezd. A csontpusztulás miatt idővel csonthiány alakul ki, megfelelő mennyiségű csont nélkül pedig nincs hova beültetni az implantátumokat. A csontpótlásra tehát azért van szükség, hogy minden körülményt megteremtsünk az implantátum sikeres beültetéséhez.

  Mennyibe kerül a csontpótlás?

  A csontpótlás egy hosszas, bonyolult folyamat. A beépülési idő átlagosan 6-8 hónapot vesz igénybe csak ezután kerülhet be implantátum. A csontpótlás ára két tételből rakódik össze: a műtéti költségekből, valamint a csontpótló anyagból. Az összeg attól is függ, hogy milyen típusú csont kerül beültetésre. A Pure Dental fogászaton kizárólag a legjobb minőségű, tartós csontpótlókkal dolgozunk, amiket többszörösen bevizsgáltak, és teszteltek. Lehetőség van felszívódó membrán és Cytoplast nem felszívódó membrán beültetésére is, illetve saját csont beépítésére is. A csontpótlás árakat árlistánkban találhatja! 

  Milyen egyéb költségek merülnek fel a csontpótlás árak mellett?

  A csontpótlás elvégzése előtt szükség van a részletes, személyre szabott diagnózis felállítására, amihez különböző vizsgálatokat kell végeznünk. A fogpótlások árai mellett ezek költségeit is figyelembe kell venni. Minden esetben szükség van egy CBCT- t (3 dimenziós CT felvételt) készítésére. Ez után születik meg a döntés arról, hogy milyen típusú anyaggal építjük fel a csont kontúrját, csak ez után tudjuk megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a beavatkozás. A diagnózis felállítása után szakvéleményt alkotunk, és elkészítjük a személyre szabott kezelési tervet, amihez árajánlatot is csatolunk, amiben részletesen láthatja, hogy mennyibe kerülnek a csontpótlás árak! 

  Amennyiben Önnél is foghiány áll fent, vegye fel a kapcsolatot fogászatunkkal és kérjen időpontot mielőbb rendelőnkbe, hogy segíthessünk újra egészséges és esztétikus mosolyt varázsolni! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés